Sider

onsdag den 29. august 2012

At flytte hjemmefra


Sidste år på denne tid var jeg midt i at flytte hjemmefra. På trods af at jeg fandt en virkelig lækker lejlighed, havde jeg det stadig utrolig svært med det i starten, da jeg altid har været utrolig tæt knyttet til min familie og ikke mindst min lille hund. Jeg græd da også de første mange aftener, jeg skulle falde i søvn helt alene. Det blev dog hurtigt meget bedre, og jeg vænnede mig efter et par måneder rigtigt til det. Jeg har dog altid været hjemme ved mine forældre i mange af weekenderne, dels fordi mit arbejde er i den by, de bor i, men også fordi jeg altid savner min hund så frygtelig meget. Hvorfor kan man ikke snakke i telefon med sin hund?! ;)
Nå, men grunden til jeg skriver alt det her er, at jeg faktisk føler lidt, at jeg står og skal flytte hjemmefra igen nu! Jeg har nemlig stort set ikke været hjemme i min egen lejlighed de sidste 2 måneder - ret vildt! Men det har været på grund af en 16-dages lang ferie + en helt masse arbejde, så det har ikke kunnet betale sig at tage hjem bare for et par dage, da jeg har et par timers transport hver vej. Denne gang har jeg det dog slet ikke så dårligt med det - selvfølgelig bliver det nok lidt trist og ensomt den første aften, men derefter tror jeg helt sikkert jeg kommer til at nyde det. Trænger virkelig til bare at være mig selv og kunne gøre lige, som det passer mig. Det er nu endda det skønneste ved at bo alene! Så jeg glæder mig faktisk til endelig at komme hjem til mig selv igen! :) Og glæder mig også lidt til at starte på min uddannelse igen, selvom jeg stadig ikke er helt 100% på, at det er det rigtige for mig. Men nu får vi se - det bliver i hvert fald skønt nok at komme i gang med noget igen, det bliver efterhånden lidt kedeligt at have sommerferie i 2 måneder (3, hvis man tæller læseferien med!).
Nå, men jeg må hellere stoppe nu inden det bliver alt for mærkeligt og meningsløst. Pointen med historien var bare, at hvis du lige nu står og skal flytte hjemmefra til studiestart, og du føler det er uoverskueligt og skræmmende, så frygt ikke! Når jeg kunne klare det, så kan du helt sikkert også :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...