Sider

fredag den 31. august 2012

Instagram billeder


I mit indlæg om at flytte hjemmefra nævnte jeg jo min hund, som helt klart er en af de ting, jeg savner allermest ved at bo hjemme ved mine forældre. Og prøv lige at se det skønne ansigt - man kan da ikke andet en savne hende! Hun hedder Minnie, er 4 år gammel, racen pomeranian og en utrolig bestemt lille diva, der dog er totalt harmløs, når det kommer til stykket. Og så kan hun slet slet ikke finde ud af at gø, hun lyder mere som en skræppende fugl eller sådan noget. Elsker hende så højt!


Jeg har desuden købt en ny skjorte fra H&M! Havde bestilt den fra deres hjemmeside for noget tid siden, men den første jeg fik var for lille i brystet (tror ikke altid H&M er klar over, hvad bryster er!), så jeg fik den byttet til et nummer større, som heldigvis passer bedre. Synes den er super sød til et par højtaljede jeans og så elsker jeg bare den vinrøde farve her til efteråret :)
Jeg skal arbejde i morgen, så måske er jeg for træt til at give lyd fra mig, men nu får vi se. Rigtig god weekend! (min sidste inden jeg starter i skole igen i øvrigt - gisp!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...