Sider

torsdag den 30. august 2012

Mad, mad og atter mad!


Jeg ELSKER mad så ufattelig meget! Og da jeg har fået en masse lækre ting i dag, har jeg taget en masse billeder af det. Til morgenmad A38 med hindbærsmag med lidt müsli og friske hindbær ovenpå - virkelig lækkert og sundt. Her slutter det sunde dog, da jeg lavede "pizza toast" til frokost - altså pizza på et stykke ristet toast - bare med ketchup, revet mozzarella, frisk basilikum og oregano på. Virkelig lækkert, men ikke sådan helt vildt sundt (dog var det groft toastbrød - jeg pudser lige glorien). Til aftensmad skulle det bare være nemt, så det blev til min mors hjemmelavede hindbærkoldskål med kammerjunkere og masser af lækre hindbær i. Igen lækkert, men bestemt ikke sund aftensmad. Men pyt med det, man skal nyde livet en gang i mellem ;) Og så her til aften har jeg bagt chocolate chip cookies med hvid og mørk chokolade. Seriøst - der er ikke noget bedre en cookies! Så her er lige lidt ekstra billeder, der kan savles over:


..Mmhmmm! Jeg snupper lige én mere ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...