Sider

lørdag den 25. august 2012

Selvforkælelse i stor stil


Jeg arbejder som stuepige/housekeeper på et hotel hver anden weekend, og selvom det måske lyder vældig hyggeligt, så kan jeg fortælle, at det er MØG hårdt! Man har ca. en halv time til at redde fire senge (hvoraf de to er en køjeseng), tage skrald ud, støvsuge, gøre rent på badeværelse og i stuen, samt moppe gulv osv. Og her snakker vi næsten altid mindst 10 værelser pr. stuepige på en enkelt arbejdsdag. Suk! (Misforstå mig ikke - jeg er skam virkelig taknemmelig for mit arbejde, det er slet ikke det, men det er bare SÅ hårdt!). Min krop er derfor altid totalskadet efter bare en enkelt arbejdsdag.

Så da jeg her for nogle uger siden arbejdede 13 dage af en 16-dags periode (altså kun 3 separate fridage på 16 dage), blev jeg simpelthen nødt til at give mig selv en lille gulerod at se frem til, for at arbejdet ikke skulle blive totalt uoverskueligt. Og da jeg for efterhånden noget tid siden forelskede mig godt og grundigt i dette Michael Kors ur, blev det altså det, jeg har set frem mod de dage, hvor min ryg og fødder for længst gerne ville have sagt stop til mere arbejde ;) Derfor havde jeg det egentlig heller ikke dårligt med at bruge så mange penge på et ur, da jeg i går købte det, for jeg ved at jeg har arbejdet utrolig hårdt for det. Og så er det jo bare så smukt, at jeg ikke kan lade være med at kigge på det hele tiden og faktisk blev helt ked af det, da jeg skulle tage det af i går aftes inden jeg skulle sove. Så jeg elsker det allerede så meget! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...