Sider

tirsdag den 21. august 2012

Velkommen! -og en lille intro

Ja, her kommer så endnu en blog, der kan tilføjes til det efterhånden uendeligt store univers af blogs her på internettet!
Jeg har dog før blogget - jeg begyndte faktisk med at lave hjemmeside lang tid før det var specielt cool. Det startede på webbyen med en Hilary Duff-fanside efterfulgt af en gratis blog, før jeg endelig fik mit eget domæne HeavilyBroken.Net i 2006 eller 2007, tror jeg det var ;) Jeg blev dog med tiden træt af det hele, da jeg synes det tog for meget af min tid, specielt dengang jeg selv kodede hjemmesiden, lavede indviklede layouts osv. så jeg i år valgte ikke at forny mit domæne efter jeg ikke havde brugt det i lang tid.
Jeg har dog længe gået og savnet blogging en hel del, så nu har jeg endelig besluttet mig for at prøve det igen - denne gang på den nok allermest simple og mindst tidskrævende (rent layout- og kodningsmæssigt i hvert fald) måde, nemlig blogspot. Så jeg håber at jeg bliver ved med at være glad for det denne gang :)

Så tænker du nok - hvad adskiller så denne blog fra de tusindvis af andre danske blogs, der er dukket op i løbet af de sidste år? Og hvis jeg skal være helt ærlig, så aner jeg det egentlig ikke selv. Den kommer dog ikke til at have noget specielt tema, det har jeg simpelthen alt for mange forskellige interesser til. Den bliver derfor ret personlig, da den kommer til at handle om alle de ting, jeg synes er spændende og interessante. Det kan dermed være alt fra mode, skønhed, shopping, bøger, tv-serier, film, fotografering, skole, grafisk design, dyrevelfærd osv. Altså alt hvad der lige optager mig på det givne tidspunkt, hvilket også afspejler sig lidt i navnet på bloggen.

Jeg håber at andre end mig selv også vil synes, at bloggen er interessant ellers må det bare være ærgerligt! ;)

-Camilla

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...