Sider

tirsdag den 11. september 2012

Animation og lunkent vand


Endnu en dybt kedelig dag i Camillas liv ;)
I skolen havde vi om animation, hvor jeg lavede den overstående og utrolig smukke gif-animation i Photoshop. Jeg er totalt klar til at blive ansat i Disney nu, haha. Jeg havde kun undervisning til kl. 11.30 så jeg havde tænkt at tage ind til byen en tur, men det har regnet totalt meget hele dagen (inkl. da jeg cyklede hjem!), så det gad jeg ikke.
Nu skal jeg til spise aftensmad (bare rugbrød), og ellers kan jeg se frem til et lunkent/koldt bad, da der stadig er problemer med det varme vand i lejligheden. Det er bare skønt! Godt at jeg (igen) skal hjem til mine forældre i weekenden - jeg skal nemlig arbejde begge dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...