Sider

mandag den 10. september 2012

Dagens negle - Dutch 'ya just love OPI?


I dag har været rimelig uneventful (kan ikke lige huske det danske ord!). Derfor kommer der her billeder af min nye, smukke neglelak. Her kan man lidt bedre se det bronzefarvede shimmer i den. Jeg elsker generelt bare OPI's neglelakker. De er altid dejlige i konsistensen, de laver fantastiske farver og så er penslen dejlig bred. Det eneste minus er bare prisen (normalpris er 125 kr), men da denne var til halv pris, var det jo slet ikke noget problem. Sikke et røverkøb! ;)

Inden jeg smutter har jeg lige et spørgsmål til andre, der har fået HPV-vaccinen; gør det stadig ondt, der hvor I blev stukket? Det føles nemlig som om jeg har et kæmpe blåt mærke på min venstre overarm, hvor jeg blev stukket, selvom man ingenting kan se. Ret irriterende, for det gør ondt at sove på venstre side..

4 kommentarer:

 1. Angående HPV vaccinen så var jeg øm i flere dage, tror nærmest uger, bagefter :) Men det går langsomt væk igen (burde det i hver fald).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor trælst! Men godt at høre, at det er normalt nok ;)

   Slet
 2. Hvor er den OPI fin! Jeg har den selv, men har ikke fået prøvet den endnu. Den ser perfekt ud til efteråret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er den helt perfekte efterårsfarve! Er så glad for den ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...