Sider

søndag den 9. september 2012

Doven & kedelig søndag


Som overskriften siger; i dag har bare været én af de der rigtig dovne søndage. Jeg har både i går og i dag været utrolig træt i kroppen - tror måske det er pga. vaccinen, da man godt kan få lidt influenza-agtige symptomer af den, men det er ikke til at vide. Jeg håber i hvert fald bare ikke, at jeg er så træt i morgen også, for der har vi den første rigtig lange dag i skolen, så der skulle jeg gerne være frisk.
Det eneste jeg har lavet i dag ud over at slappe af er at rejse hjem til min lejlighed igen. Apropos min lejlighed - jeg er rimelig glad for, at jeg tog hjem til mine forældre i weekenden, for der har åbenbart ikke været varmt vand hele weekenden pga. rørarbejdet!! Det kan man altså bare ikke byde folk. Heldigvis badede jeg inden jeg tog afsted i dag, ellers havde jeg været nødt til at bade i iskoldt vand - puha! Jeg håber godt nok det kommer tilbage i morgen, ellers ved jeg ikke lige, hvad jeg gør. Desuden er der jo stadig heller ikke varme i lejligheden, så der er virkelig koldt lige nu. Godt nok er jeg glad for min lejlighed, men lige nu er her altså bare så trælst!
Nå, inden jeg begynder at brokke mig alt for meget, tror jeg hellere bare jeg vil smutte i seng. Rimelig tidligt, men som sagt så er jeg altså bare så træt.
God mandag til alle i morgen! ;) (som om mandage nogensinde er gode)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...