Sider

onsdag den 5. september 2012

Fødselsdag og shopping


Lige et lille indlæg mere :)
Det er min fantastiske mors fødselsdag i dag, og det har været ret sørgeligt ikke at se hende, men det gør jeg heldigvis i morgen! Min dag startede med, at jeg kom til at sove lidt for længe (i dag var jo første gang jeg skulle tidligt op), så jeg styrtede bare rundt og nåede lige at komme i skole til tiden, hvor det så viste sig, at vores lærer var syg! Godt nok skulle vi stadig høre et oplæg om praktikansøgning en halv time efter mødetid, men det var lidt bittert at styrte sådan rundt, når jeg egentlig godt kunne have mødt den halve time senere (jeg er forfærdelig, når det kommer til at stå tidligt op).
Men anyways, derefter havde vi bare fri, hvilket ca. var kvart i 10, så det var jo bare endnu en totalt nem dag! På vej hjem på cyklen kom der et ordentligt regnskyld, så jeg var helt gennemblødt, da jeg kom hjem, så jeg syntes, jeg fortjente en lille formiddagslur ;)

Efter min lidt for lange lur tog jeg ind til byen for at købe en fødselsdagsgave til min mor. Og jeg købte for en gangs skyld næsten ikke noget til mig selv! Det eneste var tingene på billedet, da der var et tilbud med en masse udgåede GOSH-produkter, 4 stk for 100 kr, så derfor købte jeg to flotte neglelakker og en cremeblush i en helt lyserød farve. Den sidste af de fire GOSH-ting er til min mor, så derfor er den ikke på billedet. Og ja, ellers bare en ny skintonic, som jeg manglede :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...