Sider

søndag den 23. september 2012

Forbrydelsen III


Jeg beklager min tavshed her de sidste par dage, men jeg har simpelthen haft så travlt med praktikansøgning, arbejde, familietid og ikke mindst at rejse frem og tilbage. Og specielt i dag har været en rigtig hård dag, så jeg skal meget snart på hovedet i seng! :)
Men jeg fik dog tid til at slappe af, da jeg sammen med størstedelen af Danmarks befolkning så med, da det første afsnit af "Forbrydelsen III" fik premiere her til aften. Jeg er generelt stor fan af serien, og indtil videre tegner det rigtig godt for den tredje og desværre sidste sæson af serien. Så jeg glæder mig allerede til de næste afsnit, og jeg er sikker på, at den vil være et tiltrængt lyspunkt på mine fremtidige søndage.

Følger I med i Forbrydelsen, og hvad synes I om aftenens afsnit? :)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...