Sider

fredag den 28. september 2012

Fredagshopping!


Ja, det er jo lønningsdag i dag, og da jeg havde lidt tid, der skulle fyres af mellem mit praktikansøgningsmøde, og at jeg skulle hente min mor fra arbejde, blev det til lidt shopping!
Det gik rigtig godt med at aflevere praktikansøgningen - det blev faktisk til en lille samtale med lederen af afdelingen og alt muligt, og hun ville rigtig gerne have mig, men skulle dog først finde ud af, om det ville være muligt ret praktisk og sådan. Så selvom jeg slet ikke regner med noget, så håber jeg på, at det bliver til noget, for det virkede i hvert fald som et rigtig skønt sted at være. Så jeg krydser fingre! :)
Nå, men tilbage til det mest spændende, nemlig shoppingen:

Øverst til venstre
Jeg kunne seriøst have købt hele H&M i dag - jeg prøvede så mange fine ting, jeg godt ville have haft, men jeg beherskede mig og endte "kun" med 3 ting. Den første ting er et par mintgrønne fløjlsbukser, som jeg totalt elsker farven på, og så sidder de virkelig godt, og jeg er sikker på, de er varmere end almindelige jeans, hvilket er et kæmpe plus, da jeg stort set altid fryser! Derudover købte jeg også den blomstrede peplumtop fra Lana Del Rey kollektionen - den er meget anderledes end meget af det andet tøj, jeg har, men det er kun godt! Og sidst med ikke mindst en smuk blondekjole som jeg prøvede for første gang for flere måneder siden, men dengang synes jeg den var lidt for dyr (249,-), da den nemlig er ret pyntet, så det er begrænset, hvor mange gange, jeg vil få den brugt. Men siden da har jeg gået og sukket lidt over den, hver gang jeg har set den, så da jeg i dag fandt den lige præcis i min størrelse og nedsat til bare 100 kr, så blev jeg selvfølgelig overlykkelig og købte den! Nogle gange betaler tålmodighed sig ;)

Øverst til højre
Jeg har kigget på ringen de sidste par uger, men besluttede mig for at vente med at købe den til jeg fik løn. Og det gjorde jeg jo så i dag. Den er fra Skagen Denmark, og jeg tror den er en del af et nyt koncept, de har startet. Det er lidt ala Spinning rings, bare meget billigere, da ringene er lavet af rustfrit stål i stedet for guld og sølv. Så den jeg købte kostede bare 198 kr - virkelig billigt, og den ser meget dyrere ud! Jeg har nemlig ikke nogen guldfarvet ring, der ikke gør mine fingre helt grønne, og det er jo ret vigtigt at have, når man har et guldfarvet ur! ;)

Nederst
Og sidst men ikke mindst modtog jeg en pakke fra Amazon med posten. Som en kæmpe Harry Potter-fan skulle jeg jo selvfølgelig have J.K. Rowlings nye bog "The Casual Vacancy", og for at kunne få gratis porto, bestilte jeg to tilføjelser til min Jodi Picoult samling. Så har jeg læsestof til det næste stykke tid. Skønt!

Rigtig god weekend til alle! Jeg skal jo arbejde, så jeg ved ikke lige, hvor meget i hører fra mig - det kommer an på hvor travlt, der er. Vi ses :)

4 kommentarer:

  1. Man kan aldrig være for lidt pyntet, haha ;-) det siger jeg i hvert fald til mig selv! Så gå da med kjolen alt det du vil :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du har helt ret! Tror faktisk også godt den kan dresses lidt ned, så det må jeg helt sikkert prøve en dag :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...