Sider

søndag den 2. september 2012

Hjemme igen


Så er jeg endelig hjemme i min lejlighed igen! Det er på sin vis skønt, men synes godt nok her er utrolig stille. Tror lige jeg skal vænne mig til at være helt alene igen. Har ikke lavet så meget andet end at sove, handle ind og pakke alle mine ting ud i dag. Og så kom jeg til at bestille pizza til aftensmad - ups! Men jeg bor helt seriøst 50 meter fra et rigtig godt pizzaria, så det kan altså godt være lidt farligt en gang i mellem. Men lækker var den i hvert fald, og jeg var så sulten, at jeg helt glemte at tage et billede af den.

Lige nu sidder jeg og ser Pirates of the Caribbean 3 i fjernsynet af mangel på bedre at lave. Og så fryser jeg helt vildt. Mine forældres hus er altid rigtig varmt, mens min lejlighed har rimelig gamle og utætte vinduer, så der er altid lidt småkoldt her, hvilket jeg lige skal vænne mig til igen. Men som om det i sig selv ikke er slemt nok, så er der noget renovering af varmerør i mit lejlighedskompleks, så der er helt lukket for varmen indtil oktober! Jeg kommer virkelig til at fryse så meget, og kommer helt sikkert til at brænde utrolig mange stearinlys af, for i det mindste varmer de en smule.
Jeg havde desuden en dejlig kort dag på arbejdet i går, dog havde jeg æren af at skulle rengøre det hidtil mest ulækre værelse, jeg har oplevet. Vil ikke kaste mig ud i en længere historie, men det kan egentlig også opsummeres i bare tre ord: øl, cigaretter og bræk. Yes, det er glamourøst at være stuepige ;)

Jeg må hellere smutte - skal gøre de sidste ting klar til studiestart i morgen. Jeg har forresten en så dejlig og nem opstart denne uge. Skal først møde kl 12 i morgen, har fri tirsdag, mens jeg har vildt korte dage både onsdag og torsdag og fri på fredag også! Det er da lige til at overskue ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...