Sider

lørdag den 8. september 2012

HPV-vaccine


Så har jeg fået min første af tre HPV-vacciner! Det foregik i den lokale Matas, faktisk lige midt i butikken, hvor der var mødt en sygeplejerske op. Jeg havde håbet på, at de havde sat lidt afskærmning op, men det var ikke tilfældet, så jeg måtte altså leve med et lille publikum på. Heldigvis gik det bare super nemt, det tog kun et par sekunder, og så var det overstået. Det var slet ikke så slemt som at få taget blodprøve, så det var en positiv overraskelse, selvom jeg godt nok var noget skeptisk, specielt når der var publikum på og det hele - kunne lige se for mig, at jeg var drattet om der midt i butikken, det ville have været bare en lille smule pinligt ;) Men ja, som sagt så var det altså virkelig ikke slemt, så jeg kan kun opfordre alle til at få den, specielt når den nu endelig er blevet gratis for en hel masse (årgang 1985-1992). Og tro mig, når jeg siger det ikke er slemt, så mener jeg det virkelig, for du finder nok ikke mange, der er ligeså pylrede, som jeg er!

Efter jeg havde fået stikket, skulle jeg blive i butikken i et kvarters tid for en sikkerheds skyld, hvis der nu skulle blive nogle problemer. Der opdagede jeg så lige, at der var en del OPI-neglelakker, der var sat ned til halv pris, så denne røg altså lige med hjem, fordi selvfølgelig har jeg da brug for flere neglelakker (har "kun" en 50 stykker eller sådan noget :p). Men ja, det er nu en virkelig smuk farve! En varm lilla farve med disket, rødligt shimmer i. Så den glæder jeg mig skam til at prøve :)


Jeg havde forresten en rigtig hyggelig dag med familien i går til fødselsdagen, og maden var så lækker! Da jeg vågnede op i går, troede jeg ellers, at jeg var ved at blive syg, fordi jeg var snottet og havde ondt i halsen, men heldigvis gik det væk i løbet af dagen, så det var bare skønt. Tja, ellers er der ikke så meget mere at fortælle om dagen i går.

Fortsat rigtig god weekend til alle! :)

Billede fra Vidunderlivet.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...