Sider

fredag den 21. september 2012

Lana Del Rey for H&MEdit: Så er videoen oppe på H&M's youtube igen! :)
Hvis der er én der for alvor kan dele vandene, så må det være Lana Del Rey. Jeg er dog én af dem, der synes hun er helt og aldeles fantastisk! Derfor har jeg også længe glædet mig til at se hendes reklamefilm for H&M, og den skuffede bestemt ikke. Videoen er desværre blevet slettet fra H&M's youtube-profil, så i stedet for at indsætte videoen, har jeg linket billedet til musikvideoen på deres hjemmeside :)
Hun har da bare den mest forførende stemme! Den kan gå fra at være totalt mørk og soulagtigt til den fineste lillepigestemme. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har gennemlyttet et album så meget som Lana's "Born to Die", og jeg elsker det stadig så højt. Så tjek videoen ud og nyd den!

God weekend til alle :)

1 kommentar:

  1. Det er han virkelig også :D Til gengæld er han også ret flabet og stædig, men det kan man jo altid ændre på med opdragelse

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...