Sider

mandag den 24. september 2012

Mit skrivebord: Minnie!

Jeg kedede mig rimelig meget i skolen en dag i sidste uge, så jeg lavede en ny baggrund til mit skrivebord på computeren. Så nu kan jeg torturere mig selv med Minnies smukke ansigt hver gang jeg kigger på min computer (hvilket vil sige hele tiden). Det er utroligt som man kan elske sådan et bette kræ - savner hende allerede selvom jeg så hende i går ;)

I dag har bare været endnu en kedelig dag. Er endelig ved at være færdig med min praktikansøgning, så mangler jeg bare at få printet dem ud og sendt afsted hurtigst muligt. Derudover skal jeg også i gang med en rimelig stor skoleopgave, som skal være færdig i næste uge, så jeg har travlt! Jeg føler bare slet ikke, jeg kan tage mig sammen til noget som helst lige for tiden. Er rimelig sikker på, at det er fordi jeg ikke laver andet end at hundefryse dagen lang. Seriøst, der er så koldt i min lejlighed, at jeg altid sidder totalt pakket ind i tøj, og altid har oceaner af stearinlys tændt, og jeg fryser stadig! Det er bare så svært at koncentrere sig, når man fryser! Please, lad det blive den 5. oktober NU - der skulle de nemlig tænde for varmen igen. Det skulle dog ikke undre mig, hvis det trækker ud :(

Billede af MacBook Pro'en er fra Apple.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...