Sider

onsdag den 19. september 2012

Ny læbestift: MAC "Syrup"


Jeg kom til at købe en nye læbestift fra MAC her den anden dag - ups! Ej, det er én jeg har kigget på i lang tid efterhånden, men jeg ville vente med at købe den til det blev efterår, da det mere er en efterår/vinterfarve end en sommerfarve. Så nu fik jeg endelig købt, og det har jeg bestemt ikke fortrudt! Det er den smukkeste støvede rosa farve og som sagt perfekt til årstiden! Farven hedder "Syrup" og er én af deres Lustre-læbestifter, så den er mere glossy og ikke helt vildt dækkende, hvilket gør den super naturlig at se på. Farven er lidt mørkere i virkeligheden end på billederne, men de viser nu farven rimelig godt! :)


MAC læbestifter ligger i den dyrere ende af skalaen og koster 165 kr stykket. Men til gengæld er de så fantastiske, at de efter min mening er alle pengene værd! Og så har de den dejligste duft/smag af vanille, hvilket helt klart er et plus for mig, da jeg jeg virkelig ikke kan fordrage læbestifter med en grim smag :)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...