Sider

fredag den 14. september 2012

Onsdagens shopping


Jeg var jo på en lille shoppetur i onsdags. Årsagen var, at jeg i sidste uge fik et gavekort på 50 kr til H&M, der dog kun kunne bruges denne uge, og onsdag var den eneste dag, jeg kunne. Og selvfølgelig fik jeg brugt gavekortet - og mere til. Jeg fik endelig fundet en sort cardigan, der minder lidt om min elskede, men meget slidte gamle én. Derudover købte jeg også Mötley Crüe toppen. Så det var jo meget fint - nu skal jeg bare ikke købe mere nyt tøj foreløbigt. Og meget apropos, så skal jeg i hvert fald heller ikke have flere neglelakker! Jeg ved virkelig ikke, hvad der er med mig og neglelakker (og meget andet makeup for den sags skyld - specielt læbestifter), men jeg bliver bare ved med at føle, at jeg har brug for flere, selvom det er dybt ulogisk. Men ja, i onsdags røg disse altså med hjem:


Det er fire minineglelakker fra OPI's Spiderman kollektion. Jeg ledte efter pakken i sidste uge, men der var den udsolgt alle steder, men så fandt jeg den pludselig alligevel i onsdags, og så skulle jeg jo selvfølgelig have dem. Jeg er uforbederlig. Men jeg glæder mig til at prøve dem! :)

Jeg ved ikke lige, hvor meget i kommer til at høre fra mig her i weekenden. Jeg skal nemlig på arbejde begge dage, og jeg har samtidig også travlt med at skrive praktikansøgning - de skal nemlig sendes ud hurtigst muligt :) Men nu får vi se - I må i hvert fald have en rigtig dejlig weekend!

1 kommentar:

  1. gillar linnet! :)

    http://petrabergholtz.blogg.se/

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...