Sider

onsdag den 12. september 2012

Outfit: Afslappet og behageligt

Strik: H&M - Jeggings: Vero Moda - Tørklæde: H&M
Sko: Converse - Ur: Michael Kors

I dag har været en lidt mærkelig dag. Vågnede op med ondt i halsen og snottet næse, men tog i skole alligevel, da vi skulle have noget vigtig undervisning. Føler mig stadig lidt sløj, men har det nu ok, og det er i hvert fald ikke blevet til mere end forkølelse (endnu). Er sikker på det er pga. mit aldeles rædselsfulde og iskolde brusebad i går aftes, for jeg har slet ikke rigtig kunnet få varmen siden. Ih, hvor jeg glæder mig til at komme hjem til mine forældre og tage et langt, skoldhedt bad. Kan næsten ikke vente!

Nå, men fordi jeg ikke har været helt på toppen, har jeg haft mit ultimative afslapnings-outfit på; en skøn strik, højtaljede jeggings med stræk i, varmt halstørklæde i min elskede bordeaux/vinrøde farve og selvfølgelig et par Converse. Så dejligt at have på, men stadig ganske pænt. I aner ikke, hvor tit jeg havde forskellige versioner af outfittet på i vinters - når jeg vågnede op til en kold dag, var der ikke meget andet, jeg havde lyst til at have på! Billedet er forresten taget i et H&M prøverum - den historie kommer senere :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...