Sider

tirsdag den 18. september 2012

Outfit: Pretty Collar

Strik: H&M Basic - Skjorte: Vero Moda - Jeggings: Vero Moda
Sko: Mary B - Ur: Dolce & Gabbana - Læber: MAC "Syrup"

Dagens outfit! Det var meningen, at jeg skulle have en lang dag i skolen i dag, men den endte med kun at vare til kl. 11 eller der omkring, så det var skønt. Jeg var dog rigtig glad for mit tøj i dag, da jeg elsker trenden med kombinationen af fine kraver og klassiske strikketrøjer og ikke mindst, som jeg før har nævnt, den flotte vinrøde farve! Og så havde jeg for en gangs skyld ikke flade sko på, så jeg følte mig ualmindeligt fin ;)

Jeg har dog, set i bakspejlet, fortrudt lidt, at jeg tog skoene på, for på vej hjem fra skole lavede jeg noget af et stunt. Jeg gik og trak min cykel et stykke vej, da jeg var for doven til at cykle op ad en bakke. Da jeg skulle til at sætte mig op på cyklen igen, tippede min ene sko over til den ene side, og fordi jeg havde fat i min cykel kunne jeg ikke nå at rette mig op inden cyklen væltede ned og mig, og jeg dermed endte på jorden med cyklen over mig. Så tragikomisk, haha! Ej, der skete nu ikke noget med mig overhovedet, jeg lå faktisk og grinede med det samme. Min ene sko slog sig dog desværre og fik en ordentlig hudafskrabning på snuden - så trælst, da de er ret nye, og jeg ikke rigtig har brugt dem før nu. Og ja, så fik jeg en lille skramme på foden og min nylonstrømpe gik også i stykker. Men alt i alt, så var det nu rimelig harmløst selvom det sikkert har set vildt sjovt ud (det var dog på et øde sted, så tror ikke der var nogen der så det!). Det er bare rigtig trælst med skoen :(


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...