Sider

mandag den 3. september 2012

Outfit: Studiestart

Skjorte: H&M - Jeggings: Vero Moda - Ur: Michael Kors MK5166
Negle: OPI "Just a little rösti at this" - Læber: MAC "Hug Me"

Totalt wannabe-modeblogger, I know. Men jeg elsker selv at se folks stil og blive inspireret, så når jeg en sjælden gang har noget tøj på jeg særligt godt kan lide, bliver det højst sandsynligt vist her på bloggen. Jeg er dog overhovedet ikke nogen modeekspert (langt fra!), jeg går bare i det jeg selv kan lide, og mange gange er det yderst komfortabelt, casual og ikke mindst klassisk - sjældent specielt fancy :)
I dag var det jo studiestart, så derfor havde jeg gjort en smule mere ud af mig selv end normalt. Jeg elsker virkelig den vinrøde/bordeaux farve her til efteråret og har derfor købt en del ting i farven her på det sidste. En af disse er bukserne fra Vero Moda. De er vel det, man kalder jeggings og meget højtaljede, så de er så skønne at have på. Neglene matcher (næsten) bukserne med den smukke OPI farve - der er altså bare ikke nogen, der laver neglelakker som OPI! Og sidst men ikke mindst havde jeg min smukke blondeskjorte fra H&M på, som jeg elsker så højt. Endda så meget, at jeg var SÅ fristet til også at købe den i hvid, men jeg holdt mig heldigvis tilbage ;) Og ja, ellers selvfølgelig mit smukke ur, og på fødderne havde jeg bare mine sorte Converse på, så det hele ikke blev alt for pyntet.

Jeg havde desuden en lidt sjov oplevelse her tidligere på dagen. Min nye nabo havde låst sig ude, så hun bankede på hos mig for at se, om hun evt. kunne klatre fra min altan over til hendes egen, hvilket dog ikke var muligt. Men så kom vi til at snakke lidt og det viste sig, at hun kom fra den samme by som mig, og at vi kendte flere af de samme mennesker. Så pudsigt! Hun var desuden super sød og ventede derfor i min lejlighed noget tid inden, der kom én med nøglen til hendes lejlighed. Det er så sjovt når sådan noget sker så fuldstændig tilfældigt!
Og lige til sidst så var det fint nok at starte i skole igen. Godt nok startede vi lige på og hårdt med ny stor opgave og masser af teori, men det var dejligt at se medstudenterne igen! Så det skal nok blive godt, og så har jeg jo allerede en fridag i morgen ;)

2 kommentarer:

  1. Ååårh du er så smuk camilla! Er også helt vild med den farve!

    Sjovt med naboen! :-)

    SvarSlet
  2. Ih, tusind tak skal du have! Jeg kan kun sige I LIGE MÅDE :) <3

    Ja meget - det er så pudsigt sådan noget ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...