Sider

torsdag den 20. september 2012

Random, random, random


Mhmm, falafler - et must for enhver vegetar! :) Disse er bare dem man kan købe på frost fra Nutana, da min aftensmad skulle være hurtig og nem, men de er nu rigtig gode!
Jeg skulle i biografen med en veninde kort tid efter spisetid, så jeg er stort set lige kommet hjem igen. Vi så "Bachelorette", og den var altså ikke specielt god desværre. Den var meget sjov en gang i mellem, men generelt synes jeg bare, den var alt alt for meget. Det var lidt som om, at de ville prøve at overgå "Brudepiger", men det fungerede bare slet ikke for mig. Lidt ærgerligt, men det var nu rigtig hyggeligt alligevel ;)

I morgen skal jeg (igen igen!) hjem til mine forældre på weekend. Min mor holder nemlig fødselsdag for nogle flere familiemedlemmer lørdag aften, og så har jeg sagt ja til en ekstravagt på arbejdet søndag. Gider egentlig ikke, men pengene er jo dejlige! :)

2 kommentarer:

 1. Jeg havde det på helt samme måde som dig angående Bachlorettes!
  Castet var virkeligt godt, men historie, naah. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den fungerede desværre bare ikke på trods af de gode skuespillere :(

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...