Sider

onsdag den 26. september 2012

Saltet risengrød!


Der sker bare ingenting i mit liv disse dage! Jeg har mest af alt travlt med praktikansøgninger og en stor skoleopgave, og vi har generelt bare en del fridage fra studiet, så jeg oplever ikke rigtig noget spændende overhovedet..
I dag lavede jeg risengrød til aftensmad - så koldt som der er for tiden, føler jeg allerede det er blevet vinter, så ja, jeg havde bare lyst til lidt risengrød. Det gik dog desværre galt for mig, da jeg lavede det, for jeg kom til at putte for meget salt i. Havde åbenbart set forkert i opskriften, så i stedet for 1 knsp. salt, havde jeg set det som 1 tsk. Og det kunne desværre smages! Det var ikke direkte uspiseligt, men det smagte bare heller ikke så godt som det skulle. Øv bøv!

I morgen skal jeg hen på skolen og printe praktikansøgninger ud. Og derefter tager jeg hjem til min forældre, da jeg skal aflevere et par ansøgninger i deres by på fredag, og ellers skal jeg arbejde begge dage i weekenden. Fun fun! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...