Sider

tirsdag den 4. september 2012

Tirsdagshygge


Jeg havde jo som sagt en fridag i dag, så jeg har virkelig dovnet totalt! Stod først op til middag og har ellers bare handlet ind, lavet mad, vasket op og været i bad. Resten af dagen er bare gået med afslapning i sofaen - jeg er så sund! Men altså, til aftensmad lavede jeg retten på billedet, som er udfra en opskrift jeg fandt i nogle Pastella opskriftsfoldere i Super Best. Det er pasta med pesto lavet af rucola, ristede solsikkekerner, hvidløg, parmesanost og olivenolie, vendt i en wok med rejer. Virkelig lækkert, selvom jeg normalt ikke er så glad for hverken rucola eller parmesanost, men kombinationen her var virkelig lækker! Dog fik jeg ikke spist alt det friske rucola ved siden af pastaen for ja, det er altså bare for bittert til min smag.

Da jeg var ude at handle skete der noget helt fantastisk; jeg fandt disse fantastiske bolsjer! De er mine absolutte yndlingsbolsjer, og man plejer kun at kunne få dem i Lossepladsen-mixen, og jeg har altid klaget over, at man ikke kunne få dem i en pose for sig selv. Men det kan man altså åbenbart nu! De er så fantastiske :)

2 kommentarer:

 1. Wauw, jeg var lige ved at skrive til dig på twitter, for jeg har aaaaldrig set disse bolsjer i en pose for sig selv! Det er jo et helt mirakel :) De er nogle af mine absolutte yndlings, og altid dem jeg fisker efter ligesom dig :)

  Din dag lyder super skøn Camilla!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig et mirakel! Jeg kunne næsten ikke tro det, da jeg så dem :)

   Det var den nu også - bare en smule doven ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...