Sider

søndag den 16. september 2012

Travlhed og pizza


Ugh, i dag har været super travl! Havde en lang og ret træls dag på arbejdet, hvorefter jeg skulle rejse tilbage til min lejlighed, handle ind osv. Så aftensmaden blev altså bare en pizza, da jeg simpelthen ikke orkede at lave noget, men samtidig virkelig havde lyst til noget lækkert (læs: usundt). Og det var lige, hvad jeg havde brug for! Men jeg skal altså snart på sundhedskur ;)

Efter aftensmaden kom jeg til at falde lidt i søvn foran fjernsynet - ups! Jeg er dog stadig helt vildt træt, så jeg smutter snart i seng, selvom jeg først skal møde til middag i morgen. Men så kan det være, at jeg for en gangs skyld kan få en rigtig god nattesøvn - jeg har nemlig så svært ved at falde til ro om aftenen, når jeg skal sove, fordi praktikansøgninger og skoleopgaver bliver ved med at køre rundt i hovedet på mig. Hvorfor er det, at jeg altid får en masse idéer lige præcis, når jeg ikke skal tænke?! Så irriterende ;)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...