Sider

tirsdag den 16. oktober 2012

All about Minnie

Det er helt vildt, så tæt man kan knytte sig til en lille hund. Seriøst, nogle dage er det bare så hårdt at være væk fra min lille Minnie. Og det er jeg jo desværre det meste af tiden, da hun bor hjemme ved mine forældre. Jeg ser hende dog heldigvis de fleste weekender, men stadigvæk - det at hun hele tiden er der, er helt klart det, jeg savner mest ved at bo hjemme.

Der er da heller ikke nogen tvivl om, at så snart det bliver muligt for mig, så skal jeg have min egen hund. Det er bare sådan en stor glæde i hverdagen - de er altid helt ekstremt glade for at se én, og holder bare betingelsesløst af alle der giver dem mad og leger med dem. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har et ualmindeligt stort dyrehjerte. Jeg spiser ikke kød (dog en smule fisk), og går hverken med læder eller pels, og der er bare ikke noget der kan gøre mig så dybt ulykkelig som mishandling af dyr. For på mange måder er dyr jo som spædbørn. Helt uspolerede, ingen bagtanker, og elsker betingelsesløst alle, der elsker dem. Man siger jo også, at grise faktisk mentalt svarer til en 3-årig! Så er det jo bare endnu mere forfærdeligt, hvordan vi behandler specielt grise.
Nå, men det var ikke dyrevelfærd, det skulle handle om - egentlig bare at jeg savner min lille hund rigtig meget lige nu, selvom jeg så hende i går ;)

I dag har virkelig været begivenhedsløs. Skulle egentlig have printet en praktikansøgning ud, men så havde skolens boghandel åbenbart efterårsferielukket i dag, så jeg kunne ikke få det rigtige papir, at printe ud på. Og ja, ellers så er der ikke sket ret meget, men det er nu også fint nok en gang i mellem.. Men tilbage til Minnie:


Hun er da bare det dejligste! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...