Sider

søndag den 14. oktober 2012

Arbejde og ustabilt internet


Sådan her ser internettet meget ofte ud, når jeg er hjemme ved mine forældre! Ved ikke helt hvorfor, men deres internet kører bare så ustabilt på min computer, og mange gange forsvinder det helt. Virkelig irriterende! Men lige pt. virker det nu fint nok, så jeg håber det holder til, jeg er færdig med indlægget her ;)

Men jeg har haft et par hårde og travle dage på arbejdet, så jeg er bare totalt udmattet lige nu. Heldigvis har jeg ikke skullet rejse hjem til min lejlighed i dag, for mine forældre skal på en lille miniferie i morgen, så de kører mig hjem, da jeg alligevel har en fridag fra skolen. Jeg har dog desværre ikke efterårsferie på min uddannelse, så det er rigtig trist.
Nå, men lige nu sidder jeg og følger med i Felix Baumgartners vanvittige eksperiment og undrer mig over, hvorfor man vil udsætte sig selv for sådan noget. Men det må han jo selv om! Og lige om lidt står det på det nye afsnit af Forbrydelsen. Så mon ikke det bliver en meget hyggelig søndag aften? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...