Sider

tirsdag den 30. oktober 2012

Dagens outfit på en afslappet dag

Strik: H&M Divided - Jeans: Levi's Demi Curve Skinny - Tørklæde: H&M
Støvler: Pincastel - Ur: Michael Kors - Læber: MAC "Gotta Dash!"

Dagens outfit - totalt afslappet og dejlig varmt. Jeg havde jo fri fra skole i dag, så jeg havde egentlig tænkt mig bare at lave ingenting og gå i joggingbukser hele dagen, men så havde jeg pludselig en del ting, jeg skulle ordne inde i byen, så jeg blev desværre nødt til at gøre lidt ud af mig selv! ;) Det blev så til min nye lækre strik fra H&M og mine (også nye) dejlige Levi's jeans - seriøst, det er de mest behagelige jeans, jeg nogensinde har haft! Det er de eneste jeans, jeg overhovedet kunne finde på at gå rundt i herhjemme (ellers har jeg altid joggingbukser på - jeg er bare så smart!). Og ja, så et par skønne støvler med blødt for over det hele inden i og mit vinrøde tørklæde, som jeg altid ender med at have på.. Jeg beklager forresten min kiksede pose på billedet, men det var altså fordi jeg ville vise støvlerne ordentligt ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...