Sider

fredag den 26. oktober 2012

Damn you H&M!


Efter jeg havde været ude med mine praktikansøgninger i dag, havde jeg lidt tid, der skulle slås ihjel inden, jeg kunne komme hjem med bussen igen. Og så kom jeg selvfølgelig til at bevæge mig ind i H&M, hvor jeg endte med at købe et par ting. Jeg ved virkelig ikke, hvad der er med den H&M i mine forældres by, men jeg finder bare altid så mange ting, jeg gerne vil have derinde. Det er meget farligt :(
Nå, men jeg fik i hvert fald købt nogle rigtig fine ting: en lækker lysebrun strik til 129 kr, en skjorte i en lidt spøjs men smuk rød farve (jeg vil kalde det en brændt hindbærrød, men hvad ved jeg?!) også til 129 kr, en sort basistop (50,-) og et helt enkelt, sort tørklæde med en smule glimmer i (70,-). Nogle virkelig dejlige efterårsting! Og så havde jeg et gavekort på 50 kr, så prisen var heller ikke så slem igen :)

Jeg skal desværre arbejde begge dage her i weekenden, så det er nok begrænset, hvor meget I kommer til at høre fra mig. Åh, og så har der forresten lige været jordens største edderkop på mit værelse her ved mine forældre. Jeg er totalt rystet i min grundvold over, hvor stor den var! (Overdrivelse fremmer forståelse, I ved nok?). Men heldigvis blev den fanget, så nu er jeg ved at være faldet ned igen. Men puha, det var skræmmende. Anyways, rigtig god weekend til alle! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...