Sider

onsdag den 10. oktober 2012

Endnu et outfit: Denimjakke!

Tørklæde, top, denimjakke og støvler: H&M
Jeggings: Vero Moda - Ur: Michael Kors

Lige et lille hurtigt outfit indlæg mere inden jeg skal ordne en del ting og i aften hen til nogle piger fra klassen. Jeg ved ikke helt - kan I lide disse slags indlæg, eller er de kedelige? Jeg vil jo ikke ligefrem påstå, at jeg er nogen fashionista eller noget, men jeg kan godt selv lide at følge med i og blive inspireret af andre folks outfits, så jeg håber at I har det på samme måde ;)
Men under alle omstændigheder så elsker jeg min denimjakke - den er så alsidig og kan passe til alle årstider. Og som I nok allerede bemærket, så elsker jeg også bare mit bordeauxfarvede tørklæde, og jeg kan rigtig godt lide farvekombinationen bordeaux/denim.

Hav en skøn dag! :)

P.S. Tillykke til jordens dejligste mormor, der ville være blevet 64 år i dag <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...