Sider

fredag den 5. oktober 2012

Fredagshygge :)


Ja, det er pretty much, hvad min fredag aften har bestået af indtil videre. Jeg besluttede at belønne mig selv med Ben & Jerry's is og cola efter et veloverstået skoleprojekt og ja, jeg kan ligeså godt indrømme, at jeg foretrækker Pepsi fremfor Coca Cola - døm mig alt det I vil, men jeg kan godt lide at det er sødere og efter min mening holder bedre på brusen, hehe ;)
Derudover fik jeg den anden dag en ustyrlig lyst til at se Mean Girls, som jeg seriøst ikke har set i mere end et år, måske endda to! Og nu har jeg endelig tid, så den sætter jeg på lige så snart, jeg har skrevet dette færdigt! Så alt i alt en rigtig hyggelig fredag aften - det synes jeg i hvert fald!
I morgen bliver jeg nødt til at tage hjem til mine forældre, da jeg er blevet kaldt på arbejde på søndag. Lidt trælst, men pengene er jo dejlige :)

Rigtig god weekend til alle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...