Sider

onsdag den 24. oktober 2012

Hygge med lillesøster og lækker mad


Beklager tavsheden, men jeg har ikke haft ret meget tid til mig selv de sidste dage, da jeg har besøg af min søster. I dag var vi ude og shoppe og derefter spiste vi lækker aftensmad på en restaurant/cafe. Jeg fik en stor salat med røget laks (undskyld lille fisk! :/) med noget rigtig lækkert brød til også. Det smagte så godt og så var det jo oven i købet også et rigtig sundt måltid. Så det kunne jo ikke være meget bedre. Og så fik jeg cola til! Ved ikke hvorfor, men jeg er bare så besat af cola for tiden. Det er skrækkeligt, men jeg har bare lyst til det hele tiden. Sådan plejer jeg aldrig at have det! Men jeg modstår dog fristelsen det meste af tiden ;)

Nu vil jeg smutte i bad, og ellers tror jeg bare mig og min søster smutter rimelig tidligt i seng - vi er begge to så trætte! Hun sov forresten over her til morgen (hun skulle afsted ret lang tid før mig), og jeg har bare frydet mig hele dagen over, at det for en gangs skyld ikke var mig, der lavede sådan et nummer, haha :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...