Sider

lørdag den 6. oktober 2012

IKEA og familiehygge!

Jeg har virkelig dårlig belysning, der hvor jeg til dagligt lægger makeup, så da jeg var et lille smut i IKEA med familien i dag, købte jeg denne lampe, som jeg har beundret i så utrolig lang tid! Ideelt set skal der jo hænge en af dem på hver side af sit spejl, men jeg synes det var lige voldsomt nok, så jeg vil i stedet bare sætte en enkelt ovenover mit spejl. Glæder mig sådan til at få den sat op, da det både bliver dejligt med den bedre belysning, men samtidig også bare bliver super skønt at få tilsat lidt glamour til mit soveværelse ;) Der går dog lige et par uger inden, den bliver sat op, da jeg har de hårdeste betonvægge i lejligheden, så min far bliver nødt til at ordne det med en ekstra kraftig boremaskine.
Nu er jeg endnu engang hjemme ved mine forældre - skal jo desværre arbejde i morgen :)

Inden jeg smutter vil jeg lige dele Lana Del Rey's nye single "Ride" med alle, der endnu ikke har hørt den. Hun skuffer altså bare aldrig!Billede af lampen er fra IKEA.dk

2 kommentarer:

 1. amazing post and gorgeous blog!
  Following you on Bloglovin! Hope you'll follow me back! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much! I followed you as well :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...