Sider

mandag den 1. oktober 2012

Småsygdom og lækkert mad!


Jeg vågnede op i morges med en totalt stoppet næse, ondt i halsen, hovedpine og skønne mavekramper, så jeg tog ikke i skole. Da jeg senere på dagen vågnede op, havde jeg det noget bedre, men har stadig ikke været helt på toppen. Så jeg har ikke lavet så meget anden end at hundefryse, handle ind i øsende regnvejr og ellers bare et skoleprojekt.
Til aftensmad lavede jeg én af mine livretter; madpandekager med grøntsagsfyld. Det er revede gulerødder og squash, rødløg og champignoner vendt i tomatpuré med krydderier (sød chili, paprika, timian og salt/peber). Det er alt sammen lagt i madpandekager, som i et fad er overstrøet med revet ost, og derefter en tur i ovnen indtil osten er godt smeltet. Mhmmm! Super nemt, lækkert og sådan rimelig sundt! :)

Jeg har fri fra skole de næste to dage, men kommer til at have meget travlt med vores projekt - vi skal lave et magasin for en lokal virksomhed, og jeg er ikke nået ret langt endnu desværre :(

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...