Sider

mandag den 15. oktober 2012

Levi's til halv pris!


Lidt over middag i dag mødtes jeg med et par piger fra klassen, fordi vi skulle lave noget gruppearbejde til skolen. I den forbindelse var jeg efterfølgende et smut inde i byen og kigge, hvor jeg faldt over disse Levi's jeans til halv pris! De havde altså kostet 900, mens jeg kun betalte 450 for dem. En virkelig god pris for et par helt klassiske jeans, der kan bruges til alt og som forhåbenligt holder i mange år. Så det vil jeg da kalde noget af et kup! ;)

I morgen står min dag på skole, praktikansøgninger og gruppearbejde, så jeg skal nok få en del at se til. Jeg fik forresten en helt gratis pizza til aftensmad i dag! Jeg bor nemlig meget tæt på et rigtig godt pizzaria, og de har sådan et stempelsystem, hvor man får et stempel for hver pizza, man køber, og når man har 10 stempler får man en gratis pizza. Og ja, jeg må så indrømme, at jeg nåede de 10 stempler. Til mit forsvar er det gennem mere end et år, og venner og familie har også stået for et par af stemplerne. Men det var nu rigtig sjovt sådan at kunne gå derfra med en lækker pizza uden at have betalt noget som helst! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...