Sider

torsdag den 18. oktober 2012

Lækker mad og en glemsom far


Lige et lille hurtigt indlæg mere i dag om min lækre aftensmad. Jeg lavede det i går, og der er billedet også taget, men jeg spiste resterne i dag, og det var bare så godt! Det var bare nudler med diverse grøntsager, cashewnødder og selvfølgelig krydderier. Jeg købte bare én af de der poser med grøntsagsblandinger, der allerede er skåret ud, og denne var beregnet til netop wokretter. Så det var super nemt og hurtigt at lave. Men selvom det var virkelig godt, så synes jeg bare aldrig helt man selv kan lave nudelretter så godt, som de kan på kinesiske restauranter. Det er bare som om, at nudlerne bliver mere tørre og klistrede. Er der nogen, der har et forslag til, hvordan man kan undgå dette? Jeg bruger nemlig en masse olie, men det bliver bare stadig ikke som på restauranterne..

Jeg havde forresten hurtigt besøg af mine forældre i går, da de var på vej hjem fra deres miniferie. Her var det så meningen, at min far skulle have hængt min nye lampe op og nogle billeder, men så fandt han så ud af, at han havde glemt sin boremaskine! Så typisk - og jeg havde glædet mig SÅ meget specielt til at få lampen op. Men sød som han nu alligevel er, så har han lovet at komme herud lørdag og ordne det - jeg skal nemlig på arbejde søndag, så kan han tage mig med hjem bagefter. Så jeg glæder mig bare helt vildt til at få hængt tingene op. Det er så dejligt at få nye og friske ting til lejligheden :)

I morgen skal jeg et kort smut i skole, hvorefter jeg skal ud med to praktikansøgninger, og senere skal jeg ind til min lokale MAC-stander, hvor de i anledning af efterårsferie og ny kollektion (tror jeg nok) giver en halv times gratis makeupsession til alle dem, der har bestilt tid, og det har jeg. Så det bliver bare helt vildt spændende, da jeg jo elsker MAC! :)

P.S. Minnie har fået lopper for første gang! Stakkels hund :(

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...