Sider

mandag den 29. oktober 2012

Mads Langer og hårdt arbejde


Ja, som billedet siger, så er jeg så heldig at skulle til Mads Langer koncert til marts næste år! Nøj, hvor jeg glæder mig. Jeg har været rigtig stor fan af Mads Langer siden 2009, hvor hans skønne sang "Beauty of the Dark" blev spillet i et afsnit af The Vampire Diaries, og siden da har jeg virkelig gerne villet til én af hans koncerter, men de gange han har været tæt på mig, har jeg ikke kunnet den dag. I sommers gav han dog en lille gratis koncert tæt på mig, som jeg også tog med til. Det regnede dog så meget, at jeg kun nåede at høre et par sange, før jeg simpelthen ikke kunne holde regnen ud (Bonusinfo: Det samme skete senere på sommeren, da jeg skulle se Gavin DeGraw - der regnede det endnu mere så jeg fik slet ikke set noget af koncerten! Mig og udendørskoncerter fungerer bare ikke..). Så ja, jeg er bare så glad for, at det endelig ser ud til at lykkes for mig - og min søster :)

Jeg havde bare den værste dag på arbejdet i går! Havde først fri kl. halv fem, og vi havde bare så travlt, at jeg stressede rundt hele dagen - til sidst dirrede mine muskler helt, fordi jeg simpelthen havde anstrengt mig sådan hele dagen. Og det kan i hvert fald også mærkes i dag! Jeg er bare helt færdig. Jeg skulle dog kun have en meget kort dag i skolen i dag, så jeg valgte simpelthen at blive ved mine forældre i går aftes, og så først tage hjem til mig selv i dag. Det havde jeg virkelig brug for! I morgen har jeg også en fridag, så der regner jeg med at få lavet en del til bloggen. Så skønt :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...