Sider

mandag den 22. oktober 2012

Mine nyophængte billeder


I mit sidste indlæg nævnte jeg, at jeg har fået hængt nogle nye billeder op i min lejlighed. Jeg trængte nemlig til noget pynt over mit fjernsynsbord, så der hænger de tre billeder, og de nederste to hænger over min seng. Så det har virkelig bare pyntet! Og så synes jeg bare billederne er så super smukke. Jeg har en total svaghed for billeder af blomster, så selvom de måske ikke passer 100% ind i min lejlighed stilmæssigt, så skulle jeg bare have dem - og det gør faktisk slet ikke noget, de pynter stadig.
Hvis jeg dog går hen og bliver træt af dem på et tidspunkt, så købte jeg nogle andre også, som stilmæssigt passer bedre ind i lejligheden, men som jeg dog ville ønske havde været samme størrelse, som de andre. Men igen, jeg elsker smukke fotografier, så dem skulle jeg også bare have ;) Men de ser sådan her ud - virkelig smukke vintagebilleder:


Alle ting er fra IKEA:
Nyttja billedrammer, 22 kr for 2 stk.
Sommerlys kunstkort, 29 kr for 5 stk.
Urban vintage kunstkort, 29 kr for 5 stk.

I dag har jeg været ude med tre praktikansøgninger efter skole, som jeg håber giver pote. Ellers var jeg på en lille spontan frokost på Jensens Bøfhus med et par søde piger fra klassen og derefter kiggede jeg lidt i butikker (jeg købte næsten ikke noget - kun lidt ting fra Matas, da der er 45% på alle deres striber i denne uge). Så det var virkelig en hyggelig dag! I morgen får jeg besøg af min søster, som skal bo hos mig nogle dage i forbindelse med noget studiepraktik, så det skal nok blive rigtig sjovt! :)

2 kommentarer:

  1. årh retro billederne er virkelig smukke :O

    SvarSlet
    Svar
    1. Synes jeg også! Bare ærgerligt de ikke er lidt større ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...