Sider

torsdag den 4. oktober 2012

Outfit: Floral peplum

Top: H&M - Jeggings: Vero Moda - Tørklæde: H&M
Støvler: H&M - Ur: Michael Kors - Læber: MAC "See Sheer"

Dagens outfit! Fik indviet min nye top fra H&M, og jeg elsker den virkelig. Jeg går ikke normalt med en masse farver, men jeg prøver så småt at eksperimentere lidt med det. På billedet er det ikke så tydeligt, men mit tørklæde er bordeauxrødt og passer derfor rigtig godt til toppen, hvor der også er en del bordeauxrødt i. Tja, mere er der vist ikke at sige til det! ;)

Jeg var til evaluering på magasinprojektet i dag, og det gik over al forventning. Jeg fik rigtig meget ros, så det var bare super dejligt! Derudover ringede de fra det sted, hvor jeg har søgt praktikplads, og det var desværre ikke gode nyheder. De ville som jeg tidligere har nævnt rigtig gerne have mig, men fordi de ikke har ekstra computerudstyr og programmer, kunne det bare ikke lade sig gøre rent praktisk og økonomisk. Men i det mindste var det da ikke pga. mig så! ;) Ærgerligt det ikke blev til noget, men jeg må bare søge videre - man kan jo heller ikke forvente at det lykkes lige med det samme jo. Og så lige til sidst en rigtig god nyhed - jeg har fået varme på i lejligheden igen!! Jeg er så utrolig lykkelig :D

2 kommentarer:

  1. hvor er du smuk, som altid. Toppen klæder dig virkelig godt især til dit flotte brune hår!

    SvarSlet
    Svar
    1. Årh tusind tak - hvor er du sød :D <3

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...