Sider

tirsdag den 9. oktober 2012

Outfit: Mintfarvede jeans

Alt tøj + støvler er faktisk fra H&M - ret skræmmende! :)

Skoledagen i dag blev ikke så lang, som jeg havde ventet, så jeg har lige lidt tid til et lille kort indlæg. Jeg fik indviet mine nye mintfarvede fløjsbukser i dag - de er så fine og dejlig varme at have på. For at gøre dem lidt mere efterårsagtige havde jeg dem på sammen med et par lange, sorte støvler, et brunt bælte og mit bordeauxfarvede tørklæde, som jeg vist bruger lidt for tit. Og derudover bare en løs hvid t-shirt, en sort cardigan og mit elskede ur :)

Min cykel punkterede på vej til skole her til morgen. Og jeg var ikke nået længere end 100 meter eller der omkring, så blev nødt til at gå tilbage med cyklen og ellers gå hen til skolen, så jeg endte med at komme 10 minutter for sent. Øv! Jeg er altså bare altid så uheldig om morgenen. Nu vil jeg kigge lidt på mine praktikansøgninger, og derefter tage en lille lur inden, jeg skal ud og handle ind med min nabo. Fortsat god dag til alle! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...