Sider

søndag den 7. oktober 2012

Outfit: Night & Day

I sidste uge fortalte jeg om den nye blondekjole, jeg købte på udsalg i H&M. Og her nævnte jeg, at den måske var for fin til at blive brugt en helt masse. Jeg tror hovedsageligt, jeg havde denne opfattelse pga. hullet i ryggen og den ret tætsiddende facon. Men søde Nina skrev, at man aldrig kan være for lidt pyntet, og jeg derfor skal gå med den alt, hvad jeg har lyst til. Og hun har da selvfølgelig så meget ret! Det fik mig til at tænke på, hvordan man egentlig rigtig nemt kunne gøre den hverdagspassende. Og dermed blev dette indlæg til! Så jeg takker dejlige Nina for at give mig en masse gode idéer ;)
Nå, men videre til det, det hele egentlig handler om - nemlig denne smukke blondekjole:


Her er den nogenlunde sådan, som jeg ville bruge den til et mere festligt anliggende. Jeg ville dog droppe BH-stropperne en anden gang ;) Men ja, der er ikke helt vildt meget at sige til det - jeg synes dog, den er virkelig smuk på en klassisk og enkel måde, og glæder mig meget til at bruge den sådan, når en anledninger byder sig :)
Men før det vil jeg helt sikkert også til hverdag bruge den sådan her:


Nemlig med leggings, strømpebukser eller måske endda jeggings under, sammen med enten Converse eller til vinter lange støvler. Og så selvfølgelig en afslappet cardigan og evt. et tørklæde. Så ser kjolen jo helt hverdagsagtig ud! Jeg vil helt sikkert blive bedre til at bruge mine finere kjoler på denne måde, jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke rigtig har gjort det før :)

3 kommentarer:

 1. Goooorgeous :)
  Hvor er du stang lækker på de øverste billeder med stilletter!

  SvarSlet
 2. Enig med Nanna, hvor er du hot på det første billede!! :-)

  Ja, se nu kjolen er også smuk til hverdag! Den sidder virkelig godt på dig!!

  SvarSlet
 3. Tusind tak - hvor er i bare søde begge to altså! Ved slet ikke hvad jeg skal sige :P <3

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...