Sider

torsdag den 11. oktober 2012

Praktikansøgninger og sen aftensmad


I dag har stået i praktikansøgningernes tegn. Brugte en times tid på at printe dem ud, skære til og klipse dem sammen. Derefter var jeg ude med to i nærheden af, hvor jeg bor og ellers var jeg ude med én i den totalt modsatte ende af byen, så der gik en del timer med det. Da jeg kom hjem var klokken blevet omkring fem, og jeg var ret udmattet, så lå bare lidt på sofaen og fladede ud til Friends. Det resulterede så i, at jeg faldt i en alt for dyb søvn og først vågnede op igen klokken otte. Ups!
Jeg skyndte mig derfor at få lavet noget aftensmad, og nu har jeg lige nyt en culturadrik og en lækker hindbærsnitte, jeg kom til at købe, da jeg skulle vente på bussen tidligere i dag. Mhmm.. Ellers er det vist også ved at være sengetid for mig. Så godnat :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...