Sider

lørdag den 27. oktober 2012

Støt en god sag!


Lige en hurtig lille reminder om det store indsamlingsshow mod kræft i aften (faktisk lige om lidt) på TV2. Det er måske ikke det fedeste at sidde og høre en masse om sådan en forfærdelig sygdom en lørdag aften, men det er alligevel bare så vigtigt, at der bliver samlet så mange penge ind som muligt. Jeg har desværre selv mistet både min mormor og farfar til kræft, og min mormor var kun 56 år, da hun døde af det i 2005. Jeg ville ikke ønske det for nogen at skulle se én man elsker, dø på den måde - desværre sker det jo for de fleste alligevel.

Mit største ønske i hele verden er, at man finder en måde at kurere kræften på, og derfor er det så vigtigt, at vi får samlet så mange penge ind til forksning som muligt! Så please støt den gode sag i aften - og så optræder Mads Langer jo også flere gange i aftenens show, så det kan man da bare slet slet ikke gå glip af, vel? :)
God lørdag aften til alle, og jeg krydser fingre for en succesfuld aften i kampen mod kræft.

P.S. Er jeg den eneste, der hader, at man åbenbart er begyndt at kalde kræft for "cancer" herhjemme? Kan godt være det bare er mig, der er lidt bagefter (jeg er jo også fra Nordjylland, hæhæ), men jeg synes altså bare, det lyder så åndssvagt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...