Sider

mandag den 8. oktober 2012

Travl dag - og travl uge!


Spændende billede, I know. Men som titlen indikerer, så har jeg haft en ret travl dag i dag. Var selvfølgelig i skole, hvorefter jeg skulle ud at handle og ind at bytte en ting i H&M. Da jeg kom hjem var det spisetid, og derefter sad jeg og kiggede lidt på et par praktikansøgninger. Og så skulle jeg i bad og ellers har jeg lige, som man kan se på billedet, strøget en del tøj, som trængte til det. Det er faktisk lidt pinligt, men jeg har haft strygejernet i over et år, men dette var første gang, jeg har fået det brugt! Og der er jo ikke engang svært, så ved ikke hvorfor jeg altid har udsat det. Men nu har jeg heller ikke vildt meget tøj, der behøver at blive strøget, så det har nu også en del at sige ;)

De næste par dage bliver også ret så travle, så ved ikke hvor meget I vil høre fra mig. I morgen har jeg en ret lang dag i skolen, hvorefter jeg skal lave mad og se film med min nabo. Onsdag er en kort skoledag, men der skal jeg ordne praktikansøgninger, og om aftenen mødes med nogle piger fra klassen. Og torsdag har jeg også en lang dag i skolen, hvorefter jeg skal mødes med en barndomsveninde fra folkeskolen. Og sidst, men ikke mindst skal jeg fredag i skole og derefter rejse hjem til mine forældre, da jeg skal arbejde hele weekenden. Puha! Tror faktisk det er første gang, vi har haft undervisning alle 5 hverdage, siden vi startede igen efter sommerferien. Man kan hurtigt blive forvænt med fridage ;) Men ja, som sagt en rimelig tætpakket uge, så bloggen vil nok blive skubbet lidt i baggrunden desværre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...