Sider

lørdag den 17. november 2012

2. HPV-vaccine og lørdagshygge

Sikke nogle Phtotoshop-skills, hva'? ;)

Så er den 2. HPV-vaccine endelig overstået! Det var stadig slet slet ikke slemt, men synes godt nok den sved noget mere denne gang end sidst. Det gik dog ganske hurtigt over, og nu er jeg bare en lille smule øm der, hvor jeg blev stukket, så det er bare ligesom sidst. Og nu skal jeg ikke tænke på den næste før til marts, så det er dejligt. Men igen: Det er altså virkelig ikke slemt at blive stukket, så hvis du endnu ikke har fået bestilt en tid, så er det altså bare med at få det gjort - det er slet ikke noget at være bange for! Og jeg er altså virkelig pivet med sådan noget, så det er altså virkelig ikke slemt, når jeg siger det ;)

Ellers har i dag bare været endnu en afslapningsdag med familiehygge og lækker mad, så det kan jo ikke være bedre? I morgen er mine forældre så søde at køre mig hjem, så jeg slipper for busser. Og så skal jeg have sat en julestjerne op i min lejlighed, og det bliver jeg jo nok nødt til at få min far til at hjælpe mig med (læs: gøre i stedet for mig). God lørdag aften til alle! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...