Sider

mandag den 5. november 2012

2 stk. Lana Del Rey billetter til mig!


Jeps, du hørte rigtigt - jeg skal til Lana Del Rey koncert i april næste år! Jeg glæder mig allerede så utrolig meget :) Hun spiller i Falconer Salen, og der er vist ikke plads til mere end omkring 2000 mennesker, så jeg vidste på forhånd, at der ville blive rift om billetterne. Så da billetsalget startede i morges kl 9 var jeg SÅ klar. Og jeg var sørme så heldig at få to endda rigtig gode pladser (det er en siddende koncert - lidt weird men dejligt nok for fødderne!). Der har dog åbenbart været et problem med Billetlugens betalingssystem, så mange kom ikke igennem med deres billetter. Heldigvis var der dog ingen problemer for mig, og det er jeg bare så utrolig lykkelig over. Jeg er sikker på, at det bliver en helt fantastisk oplevelse! :)

4 kommentarer:

 1. Det er skønt at have noget at glæde sig til :) og godt du ikke have problemer med at få fat i dine billetter. Det må virkelig være surt for dem, der havde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig! Og ja, det er så surt sådan noget :(

   Slet
 2. Det er dog kun en delvist siddende koncert, tror måske det er fordi du valgte siddepladser, at du ingen problemer havde, da de røg som de sidste. Jeg var desværre en af dem med problemer og var virkelig ked af det igår, men åbenbart gik der en reservation igennem, og fik idag mine billetter! Så forstår du glæder dig, det gør jeg i hvert fald også! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor skønt at du alligevel fik billetter! :)
   Men da jeg bestilte mine valgte jeg bare de "Bedst mulige" billetter, jeg synes slet ikke man kunne vælge mellem sidde- og ståpladser. Men jeg er i hvert fald super glad for mine pladser - første række og tættest ved scenen på den højre terrasse. Så behøver jeg heller ikke komme lang tid før tid for at få en ordentlig ståplads! ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...