Sider

torsdag den 22. november 2012

Dagens outfit og travle dage

Skjorte: H&M Divided - Bukser: H&M - Støvler: H&M
Øreringe: Smykkekæden - Ur: Michael Kors - Ring: Skagen

Beklager den dårlige belysning på billedet til højre, men der var allerede småmørkt, da jeg kom hjem fra skole, så måtte bruge mit kameras noget middelmådige blitz ;)
Men ja - dagens outfit! Jeg elsker mine mintgrønne fløjlsbukser - de har den skønneste farve og så er de også dejlig varme at have på. Og skjorten er helt klart én af mine yndlings! Jeg elsker blondedetaljerne og så er den jo sort, så den er rigtig fin til farvede bukser. Jeg var dog nødt til at have en cardigan over skjorten, da der er hundekoldt for tiden, så det tog lidt af det fine ved skjorten væk - men sådan er det jo bare.

I morgen og faktisk hele weekenden bliver der måske lidt stille på bloggen, for efter skole i morgen skal jeg hjem til mine forældre, da jeg jo skal arbejde denne weekend og i morgen aften skal vi til min kusines 19 års fødselsdag. Min søster har fødselsdag på mandag (hun bliver også 19), og der er jeg jo ikke hjemme, så vi holder også fødselsdag for hende i weekenden. Så der bliver ikke meget tid til afslapning denne weekend desværre! Men mon ikke det går alligevel? :)

2 kommentarer:

  1. Årh haha så er jeg lige så gammel som din søster en måneds tid, det er så sjovt! Men sig tillykke fra mig på mandag!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...