Sider

mandag den 26. november 2012

Dårligt vejr, fødselsdag og min indre nørd

Puha, et par hektiske dage! Jeg valgte i går at vente med at tage hjem til mig selv til i morges. Jeg havde nemlig rimelig sent fri fra arbejde i går, og vejret var jo en ren katastrofe. Det stormede og regnede helt vildt, så jeg kunne slet ikke lige overskue at skulle ud i det vejr, handle ind og alt det jeg ellers blev nødt til, hvis jeg tog hjem til mig selv. Så det droppede jeg altså! Så kunne jeg også se det sidste afsnit af Forbrydelsen med min familie i stedet for at se det helt alene ;) Og ikke mindst kunne jeg også nå at fejre min søster bare en lille smule..


Hun har nemlig fødselsdag i dag og bliver hele 19 år! I den anledning var min mor så sød at give mig penge til en pizza til min aftensmad i dag, når jeg nu ikke er hjemme til at hygge med dem. Jeg har de sødeste forældre! ;)
Men i morges skulle jeg op kl. 6 -SÅ meget tidligere end jeg er vant til!- da vi skulle synge fødselsdagssang for min søster, give gaver osv. Derefter skulle jeg gøre mig klart til et godt stykke tid (næsten to timer) med transport hjem til min egen lejlighed.

Da jeg endelig var hjemme var klokken halv ti, og der var det så egentlig meningen, at jeg ville tage i skole. Men jeg fandt ud af, at det bare var mere basis HTML, vi skulle have om, samt at lave vores egen hjemmeside, så det kunne jeg ikke lige overkomme at tage derhen for, da det regnede, jeg var træt og havde desuden også skønne mavekramper. Så jeg blev hjemme og tog mig en ordentlig lur, handlede ind og gik så i gang med at lave min egen hjemmeside, så jeg ikke kommer bagud!


Dette er så det foreløbige resultat! Ikke noget særligt, men har heller ikke brugt specielt lang tid på den. Men ih, hvor kan jeg mærke min indre nørd komme frem igen, når vi har om alt dette. Det er altså bare den største tilfredsstillelse, når det hele fungerer. Og heldigvis kan jeg stadig huske en masse af koderne, selvom det efterhånden er længe siden, jeg har brugt dem. Men det er så sjovt at prøve igen! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...