Sider

søndag den 18. november 2012

En produktiv søndag


I dag har været en yderst produktiv dag - hvilket normalt meget sjældent sker for mig om søndagen. Jeg har handlet ind til hele ugen, og fået hængt lidt julelys op i min lejlighed (det er dog mine forældres fortjeneste). Derudover har jeg løbet en lille tur, og det var stort set ligeså forfærdeligt som sidste gang. Derefter fik jeg ryddet godt og grundigt op i mit tøjskab, som virkelig trængte til at blive bedre organiseret. Det er altså bare den bedste følelse, når der er orden i skabene! Derudover har jeg også fået vasket en masse tøj. Så alt i alt er jeg meget stolt af mig selv i dag for én gangs skyld.

Jeg har selvfølgelig også set Forbrydelsen her til aften. Der er jo kun et enkelt afsnit tilbage nu, og ih hvor er den altså bare spændende. Det er virkelig tortur at skulle vente en uge på næste afsnit hver uge, når den nu er så spændende. Så på en måde glæder jeg mig bare til, at den slutter, så spændingen endelig bliver ordentligt udløst, selvom det dog også er rigtig trist, at det er det allersidste afsnit nogensinde. Men alt har jo desværre en ende :)

P.S. Lige en lille update til mit stik: nøj, hvor er min arm bare øm, der hvor jeg blev stukket! Faktisk mere end sidste gang - der er endda kommet en pænt stor bule omkring stikket. Kan helt sikkert ikke sove på den side i aften ;)

2 kommentarer:

  1. Fik også mit andet stik i lørdags, det gjorde SÅ ondt i går. I dag er det OK, men jeg var så hævet i går!

    SvarSlet
  2. Årh, hvor trælst! Men heldigt for dig, at dit er blevet bedre. Mit er stadig totalt ømt og hævet! :(

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...