Sider

fredag den 30. november 2012

En tiltrængt opdatering til Mac'en


Resten af min fredag aften/starten på natten skal gå med noget, jeg skulle have gjort for længe siden - har bare altid udskudt det. Tilbage i februar købte jeg ny MacBook Pro, da min gamle af slagsen var gået i stykker, og skærmen på den desuden også var for lille. Derudover tror jeg også efterhånden, der havde skrabet sig et par softwarefejl sammen på den.

Da jeg fik den nye computer havde jeg dog ikke tid til at geninstallere alt fra bunden af, da jeg var midt i et skoleprojekt. Så jeg brugte bare min Time Machine backup til at genoprette min nye computer, så den var præcis som den gamle. Smart, men ikke super godt, da der jo så kan komme softwarefejl med over. Så nu tænkte jeg at det endelig var tid til først og fremmest at få opdateret mit styresystem til det nyeste Mountain Lion, og i denne forbindelse også gendanne computeren og installere alt forfra. Det bliver noget af et arbejde, men mon ikke det betaler sig i sidste ende med en forhåbentlig bedre computer? ;)

Selvom jeg ikke skal arbejde denne weekend (SÅ SKØNT!), så valgte jeg alligevel at tage hjem til mine forældre på weekend, da det jo er 1. december i morgen og første søndag i advent på søndag. Så vi skal rigtig hygge med småkagebagning, juledekorationer osv. Julen skal altså bare nydes med familien! :)

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...