Sider

mandag den 26. november 2012

Farvel og tak til Forbrydelsen :(


Hold da op et kontroversielt sidste afsnit af Forbrydelsen i går aftes! Personligt var jeg lidt sur og forundret lige, da afsnittet var færdigt - mest fordi jeg altid har hadet åbne slutninger. Men da jeg havde tænkt lidt over det hele, synes jeg egentlig, det var en ret genial slutning. Jeg er en kæmpe sucker for lykkelige og afrundede slutninger og havde allerhelst bare set Sarah leve lykkeligt til sine dages ende med sin familie og Borch. Men sådan havde jeg nu ikke turde håbe på det ville ende. Og i det mindste døde hun da ikke!

Ej, jeg synes som sagt, det var en rigtig genial slutning - jeg tror ikke der var ret mange, der havde set den komme (jeg havde i hvert fald ikke!). Men bagefter virkede det alligevel totalt oplagt. Sarah har jo aldrig nogensinde kunnet lægge sager fra sig, og jeg tror bare hun vidste, at der aldrig ville ske noget i sagen mod Reinhardt. Han var alt for magtfuld, så er sikker på, hun så sin handling som den sidste udvej, da hun simpelthen ikke ville kunne lægge det fra sig, hvis han bare fik lov til at leve videre og fortsætte sine forbrydelser. Så selvom det var virkelig trist, og man måske tænkte, at hun da for alvor havde skudt sig selv i foden, så passede det bare rigtig godt med hendes karakter gennem hele serien.

Og så gav afsnittet jo også et foruroligende billede på magteliten. De magtfulde kan slippe afsted med selv de værste forbrydelser. Image udadtil og ikke mindst penge er vigtigere end det moralsk korrekte - både når det kommer til virksomheder og politik. Foruroligende, men sikkert ikke helt skudt ved siden af. Mange har ikke brudt sig om den sidste sæson (og slet ikke afsnittet i går!), men jeg synes den var fantastisk god underholdning, og skuffede bestemt ikke mig!

Så I afsnittet og i så fald, hvad synes i om slutningen? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...